0

La tua libreria digitale di ricerca

Libro, Inés Tomàs entre nosaltres : un homenatge, Prat Carós, Joan - Camps Llauradó, Misericòrdia - García Olalla, Maria Dolores., Publicacions URV
EB
Libro
EB
Libro
Inés Tomàs entre nosaltres : un homenatge
2018 - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona
ID: 4425819
Permalink: http://digital.casalini.it/9788484246930
ISBN: 9788484246930
 • Informazioni
  DESCRIZIONE

  174 p.

  NOTE
  • Inés Tomàs Alabart (Ribaroja d'Ebre, 1958) va morir a Tarragona l'agost de 2017 als cinquanta-vuit anys. La Dra. Tomàs, psicoanalista i professora titular a la URV, va ésser una més que notable professional i una gran persona que va deixar una profunda empremta a la gent que la va conèixer, tractar i estimar. En aquest llibre -Inés Tomàs entre nosaltres-, amigues i amics, familiars propers o llunyans, companyes i companys de professió, personal d'administració i serveis de la URV, alumnes i ex-alumnes de grau i de màster, pacients i ex-pacients, deixebles i continuadors de la seva obra, li rendim un senzill però emotiu homenatge. La seixantena de col·laboracions evoquen i recorden Inés Tomàs a través de moments viscuts amb ella, de les seves paraules, desigs i emocions; també de trobades i passejades pel mar d'Altafulla i anècdotes diverses.
  • La lectura dels textos ens perfila així una persona plena de vitalitat, generositat, iŀlusions i optimisme que va saber compartir amb les autores i autors d'aquest petit llibre els quals, en justa reciprocitat, l'hem confeccionat pensant en ella. [Texto de la editorial].
  • Collected essays.
FORMATO :
DIMENSIONE DEL FILE: 10,11 Mb
Numero di stampe permesse: Documento non stampabile
Opzioni d'uso: Download, no stampa, copia/incolla autorizzato
Compatibilità: Adobe Acrobat, Desktop, App
Iva esclusa
EUR 8,26