Torrossa Online Digital Bookstore 0

Your store for digital research texts

Book, La nostra gran iŀlusió : els inicis del cinema als pobles del Montsià, Suárez Fernández, José Carlos. - Nogales Cárdenas, Pedro, Publicacions URV
EB
Book
EB
Book
La nostra gran iŀlusió : els inicis del cinema als pobles del Montsià
2018 - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona
ID: 4425773
ISBN: 9788484246183
 • Information
  DESCRIPTION

  236 p.

  NOTE
  • El Montsià és la comarca més meridional de Catalunya, de vegades la més oblidada i de vegades la gran protagonista de la nostra història. En la història del cinema no ha estat mai un lloc de gran rellevància, però això no vol dir que no sigui important per construir el relat de com van ser els inicis del cinema al nostre país. En aquest llibre fem un recorregut de més de quaranta anys pels pobles d'aquesta comarca, descobrint noms i llocs on es va fer cinema que ni tan sols sabíem que existien. Aquesta recerca constata la importància del Montsià en el relat de la història del cinema de principis del segle xx, ja que hi aporta la seva pròpia idiosincràsia i millora enormement el coneixement dels primers passos del cinema a casa nostra.
  • Disposeu-vos, doncs, a descobrir persones, noms i locals que en moltes ocasions s'han deixat de banda perquè es van dedicar a una cosa tan poc important com el cinema, noms que el pas del temps deixa en l'oblit i que cal recuperar urgentment abans que desapareguin per sempre. Volem que el lector senti aquesta gran iŀlusió que va ser el cinema en els seus inicis, descobrint-ne els protagonistes més propers: els locals de cinema dels pobles i les persones que els van posar en marxa. [Texto de la editorial].
FORMAT :
FILE SIZE: 3.46 Mb
Authorised print limit: Printing not allowed
Permissions: Download, no printing, copy/paste authorised
Compatibility: Adobe Acrobat, Desktop, App
VAT Excluded
EUR 8.26