Torrossa Online Digital Bookstore 0

La tua libreria digitale di ricerca

Libro, Mites clàssics en la literatura catalana moderna i contemporània, II : in memoriam Carles Miralles, Malé, Jordi - Miralles, Eulàlia, Universitat de Barcelona
EB
Libro
EB
Libro
Mites clàssics en la literatura catalana moderna i contemporània, II : in memoriam Carles Miralles
2017 - Universitat de Barcelona
ID: 4444321
Permalink: http://digital.casalini.it/9788447541829
ISBN: 9788447541829
 • Informazioni
  DESCRIZIONE

  292 p.

  NOTE
  • En aquest segon volum de l'Aula Carles Riba sobre la presència dels mites clàssics en la literatura catalana moderna i contemporània, s'analitzen autors que formen part del cànon i altres de menys difusió però amb obres que mereixen ser llegides i estudiades tant per la seva vàlua com per la seva inserció dins la fluència del classicisme. Al costat de Francesc Fontanella, doncs, s'aborda un poeta com Carles Gassulla d'Ursino; i al costat de Vicent Andrés Estellés, Baltasar Porcel, Carme Riera i Ramon Solsona, autors com Esteve Albert i Corp, Nicolau M. Rubió i Tudurí i Romà Comamala. Completa el volum una anàlisi sobre la presència del mite d'Odisseu en escriptors del segle XX.
  • Aquest llibre, en homenatge a Carles Miralles, s'inscriu dins la línia de recerca de l'Aula Carles Riba dedicada a l'anàlisi de les recreacions dels mites grecollatins en les lletres catalanes, que ja va donar com a resultat un primer volum el 2007. Ambdós responen a l'objectiu principal del grup d'investigació: l'estudi de la presència i el paper dels clàssics i l'humanisme en la nostra història cultural i literària. [Texto de la editorial].
FORMATO :
DIMENSIONE DEL FILE: 2,52 Mb
Numero di stampe permesse: Documento non stampabile
Opzioni d'uso: Download, no stampa, copia/incolla autorizzato
Compatibilità: Adobe Acrobat, Desktop, App
Iva esclusa
EUR 5,37