0

La tua libreria digitale di ricerca

Libro, Som una espècie violenta? : la violència humana explicada des de la biologia i la psicopatologia, Sánchez, Xaro, Universitat de Barcelona
EB
Libro
EB
Libro
Som una espècie violenta? : la violència humana explicada des de la biologia i la psicopatologia
2013 - Universitat de Barcelona
ID: 4437104
Permalink: http://digital.casalini.it/9788447538096
ISBN: 9788447538096
 • Informazioni
  DESCRIZIONE

  254 p. : ill.

  COLLANA

  Catàlisi

  NOTE
  • Tenim la sensació de viure en una societat en què la violència és gairebé sempre present en alguna de les seves múltiples i variades formes, com ara l'assetjament, la violència de gènere i el terrorisme. D'on sorgeix aquest potencial agressiu? Som violents per naturalesa o per cultura? Hi ha patologies associades a l'agressivitat, o es tracta només d'una qüestió moral. Fins fa poc, totes les aproximacions a aquest tema es feien des de la sociologia i la psicologia, i es fixaven principalment en l'educació i l'aprenentatge. Els avenços en neurociència, genètica i psiquiatria, però, han aportat dades molt valuoses sobre l'origen biològic i evolutiu dels comportaments agressius i sobre la seva íntima relació amb el funcionament del cervell.
  • Sense menystenir la importància de l'aprenentatge, aquest llibre explora, amb un to divulgatiu i amè, els aspectes biològics i psicopatològics de l'agressivitat humana, i aporta nous coneixements que intenten donar resposta a una pregunta cabdal formulada reiteradament al llarg de la història: som realment una espècie violenta? [Texto de la editorial].
  • Includes bibliographical references (p. 251-254).
  • Collected essays.
FORMATO :
DIMENSIONE DEL FILE: 2,17 Mb
Numero di stampe permesse: Documento non stampabile
Opzioni d'uso: Download, no stampa, copia/incolla autorizzato
Compatibilità: Adobe Acrobat, Desktop, App
Iva esclusa
EUR 5,37