Owing to system upgrades, we would like to advise that on 17th October the website may not be available from 6:00 pm to 8:00 pm. We apologise for any inconvenience caused.

Torrossa Online Digital Bookstore 0

Your store for digital research texts

Book, L'exactitud que fa funcionar el món : per que las ciències exactes son arreu encara que no ens n'adonem, Arenas, Concepció, Universitat de Barcelona
EB
Book
EB
Book
L'exactitud que fa funcionar el món : per que las ciències exactes son arreu encara que no ens n'adonem
2015 - Universitat de Barcelona
ID: 4547881
ISBN: 9788491682592
  • Information
    DESCRIPTION

    147 p.

    NOTE
    • Quina relació hi ha entre les formigues i la pintura artística? I entre la poliomielitis i els vells marins? Què té a veure Mozart amb els daus? I els gens amb les sabates de cordons? Encara que al primer cop d'ull no ho sembli, aquests elements tenen un punt d'unió, un «comú denominador». Al llarg de les pàgines d'aquest llibre, el lector trobarà la resposta a aquests i altres interrogants, i descobrirà quina és la branca del saber que connecta àmbits tan diversos com la història, l'art, la música, la genètica o el dret. Adreçat a tots els qui tenen interès per les ciències exactes i el coneixement en general, L'exactitud que fa funcionar el món proposa una manera diferent i engrescadora d'acostar-se a una de les disciplines més útils i apassionants. [Texto de la editorial].
FORMAT :
FILE SIZE: 7.3 Mb
Authorised print limit: Printing not allowed
Permissions: Download, no printing, copy/paste authorised
Compatibility: Adobe Acrobat, Desktop, App
VAT Excluded
EUR 4.14