Torrossa Online Digital Bookstore 0

Your store for digital research texts

Book, Historia de la matemàtica : des del segle XVII fins à l'inici de l'epoca contemporània, Dorce Polo, Carlos., Universitat de Barcelona
EB
Book
EB
Book
Historia de la matemàtica : des del segle XVII fins à l'inici de l'epoca contemporània
2014 - Universitat de Barcelona
ID: 4437102
ISBN: 9788447538195
 • Information
  DESCRIPTION

  496 p.

  NOTE
  • Al segle XVII, de la mateixa manera que l'astronomia va fer un pas endavant amb els descobriments de Kepler i Galileu, la matemàtica també va viure una època d'esplendor gràcies a les aportacions de figures com Descartes, Pascal, Newton o Leibniz. En aquells anys van veure la llum el càlcul diferencial i integral, alhora que el càlcul de probabilitats, les sèries numèriques, les equacions diferencials i tot un seguit de troballes que van anar configurant la matemàtica tal com l'entenem actualment. Noms com els d'Euler, Cauchy i Gauss són en gran mesura responsables de la concepció que tenim d'aquesta ciència i la van portar des de la daurada pubertat del segle XVI fins a una etapa adulta que podem qualificar de gloriosa.
  • Aquest llibre s'adreça a tots els lectors que vulguin conèixer l'evolució d'aquesta ciència apassionant i les idees dels genis matemàtics dels segles XVII, XVIII i XIX. Juntament amb la primera part, publicada sota el títol Història de la matemàtica. Des de Mesopotàmia fins al Renaixement, aconsegueix traçar un camí de gairebé cinc mil anys d'història del pensament matemàtic. [Texto de la editorial].
FORMAT :
FILE SIZE: 14.92 Mb
Authorised print limit: Printing not allowed
Permissions: Download, no printing, copy/paste authorised
Compatibility: Adobe Acrobat, Desktop, App
VAT Excluded
EUR 7.44